Й сам Господь заморочиться: український священик, з паспортами Росії та Болгарії, хотів у Стамбул — завадили прикордонники (фото)

На контроль правоохоронцям один із подорожуючих надав паспортний документ громадянина Болгарії, який містив ознаки часткової підробки. Пізніше з’ясували, що особа є громадянином України та має ще паспорт громадянина РФ. Вчора вранці, у міжнародному аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» під час оформлення пасажирів рейсу «Стамбул–Київ»виявили порушення. Про його суть інформує прес-служба ДПСУ.

На контроль правоохоронцям один із подорожуючих надав паспортний документ громадянина Болгарії, який містив ознаки часткової підробки. Пізніше з’ясували, що особа є громадянином України та має ще паспорт громадянина Російської Федерації. За професією він є священнослужителем, раніше проживав та проводив церковне богослужіння на горі Афон. Підроблений паспорт йому був потрібний для безперешкодного проживання у країнах ЄС.

На священнослужителя складено адміністративно-процесуальні документи та поінформовано представників Національної поліції.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також