Катастрофа з участю двох потягів у Чехії: серед загиблих - українці

Пасажирський поїзд, який рухався в Україну, зіткнувся з вантажним поїздом

Дві громадянки України були серед 4 загиблих і 34 поранених в результаті зіткнення пасажирського і вантажного поїздів недалеко від Пардубіце, Чеська Республіка. Про це повідомили у пресслужбі українського Міністерства закордонних справ. 

 «За попередньою інформацією, загинуло чотири особи. Серед них дві громадянки України, громадянство інших загиблих уточнюється. Ще 34 особи зазнали незначних поранень та отримали медичну допомогу на місці. Окремих осіб доставлено до медичних закладів міста Пардубіце та Градець Кралове», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в аварію потрапив пасажирський потяг Прага - Кошице чеської компанії RegioJet. До його складу входять причіпні вагони до українського Чопа, які розташовані в середині потяга. 

На місці аварії був оперативно створений координаційний штаб, до якого увійшли правоохоронні органи та служби порятунку. Зазначається, що консульська посадова особа в Брно перебуває на місці події та на постійному зв’язку з рятувальними та правоохоронними відомствами.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також