Катастрофічний стан автомобілів швидкої медичної допомоги у Львові (відео)

Лікарі Львівської швидкої допомоги б'ють на сполох через катастрофічний стан автомобілів швидкої медичної допомоги. Вчора при наданні допомоги хворому, двері в автомобілі ремонтували 20 хвилин. Про це повідомляє колектив швидкої медичної допомоги.


Лікарі Львівської швидкої допомоги приїхавши на виклик збиралися госпіталізувати хворого з розбитою головою і судомами які постійно повторювалися. Надавши першу допомогу вони виявили, що двері швидкої, які вже давно не можливо закрити, взагалі не закриваються. 

Протягом 20 хвилин водій автомобіля швидкої ремонтував двері (відео), в той час хворий був в машині, спека на дворі 35, а в машині то цілих 40. Водію вдалося закрити ці двері підручними інструментами, після чого вони вже зовсім не відкривалися і бригада виходила через задні двері. Поки ремонтували двері начулися негативу і прокльонів в свою сторону...

А якщо в наслідок цієї затримки хворому стало би гірше, або якщо бригада швидкої постраждає в наслідок аварійного стану машини, хто би мав за це відповідати? Чи захищені пацієнти і персонал швидкої юридично?

Питання потребує негайної відповіді, адже не тільки двері можуть зламатися в будь-який момент, машина вже в такому стані, що вже фізично не може нормально їздити. Під час дощу в машині течуть ріки з даху і тих же дверей. А хто відповідає за випуск таких машин на лінію?

Машини катастрофічні! Якщо з нами щось станеться хто буде відповідати? НІХТО! Скажуть ви бачили куди сідали. Чи застраховані працівники швидкої? 

Найгірше те що на Львів 2/3 таких аварійних автомобілів!

Так, життя медиків в небезпеці, але не забувайте що ми завтра в цій машині можемо госпіталізовувати наших з вами родичів, дітей. І це лише одна з проблем швидкої. Не дай Бог якоїсь трагедії у Львові і станеться повний колапс швидкої!


varta1.com.ua: Новини

Коментарі