Кількість вбитих окупантами українських дітей знову збільшилася

Сумна статистика

Внаслідок збройної агресії рф в Україні загинули 205 дітей. Такі дані станом на 18 квітня повідомив у своєму «Telegram» Офіс генерального прокурора.

В Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації загинули 205 дітей, ще 362 зазнали поранень.

«Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях», - додали у відомстві.

Так, згідно з офіційними даними ювенальних прокурорів, найбільше дітей постраждало у Донецькій області — 117, Київській — 107, Харківській — 91, Чернігівській — 54, Херсонській — 43, Миколаївській — 40, Луганській — 36, Запорізькій — 23, столиці — 16, Сумській — 16 та Житомирській — 15.

Стало відомо, що, 2 березня, у Харкові, внаслідок обстрілів окупантами приміщень національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба, загинула 11-річна дівчинка.

Відомо також про смерть, 30 березня, 13-річної дівчинки через отримані травми внаслідок обстрілу с. Вільхівка, Харківської області.

15 квітня у Вишгородському районі, Київської області, у результаті детонації невстановленого вибухового пристрою отримав поранення 17-річний підліток.

В Офісі генпрокурора також повідомили, що внаслідок бомбардувань та обстрілів збройних сил РФ в Україні пошкоджено 1 тис 018 закладів освіти, з них 95 зруйновано повністю.

Додамо, що станом на 17 квітня внаслідок збройної агресії Російської Федерації було відомо про загиблих — 202 дітей. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена