Кількість загиблих у ДТП українців в Польщі збільшилась (фото)

varta1.com.ua-screenshot-5-4
varta1.com.ua-screenshot-5-4

У Польщі помер другий постраждалий після ДТП, з участю мікроавтобуса «Volkswagen Transporter» та легкового автомобіля «Nissan», що сталася у суботу вранці, поблизу міста Радомсько, Лодзького воєводства, у центрі Польщі.




Про це повідомив радник-посланник посольства України в Польщі Олег Куць, пише «Укрінформ».


“На жаль, у лікарні помер другий українець, постраждалий у ДТП з участю українського мікроавтобуса в минулу суботу”, — повідомив Куць.


Він додав, що про смерть чоловіка вже поінформували родичів. Вирішується питання транспортування тіла додому.


Троє інших постраждалих громадян України перебувають у лікарнях. Вони мають медичну страховку, необхідну для тривалого лікування.



Справа ДТП українського мікроавтобуса перебуває на контролі посольства України у Варшаві, ГКУ у Кракові, Департаменту консульської служби МЗС України.


Нагадаємо, ДТП сталася приблизно о 7:20 год (за київським часом), 24 липня. Водій автомобіля «Nissan» виїхала на зустрічну смугу, де сталося лобове зіткнення з «Volkswagen Transporter». У мікроавтобусі перебували дев’ять осіб, зокрема сім громадян України, віком 37-54 роки, які працюють у будівельній фірмі. У лікарні під час операції помер 37-річний українець.


Згодом, з’ясувалося, що 36-річна жінка, яка керувала легковим автомобілем, мала у крові чотири проміле алкоголю. Її затримали. Місцева прокуратура висунула жінці звинувачення у доведенні до катастрофи у наземному русі. Їй загрожує до 12-ти років ув’язнення.



varta1.com.ua: Новини