Київстар повідомив хороші новини для абонентів

Домашній Інтернет відновлено

Після наймасштабнішого за всю історію мобільного зв’язку в Україні збою у роботі мобільного оператора «Київстар», з’явилися обнадійливі новини. Про це повідомили у прес-службі компанії.

Станом на 14 грудня фахівці поновлюють Інтренет-зв’язок по всій Україні.

"Друзі, маємо новини! Голосовий сервіс підключений. Проте, його доступність і якість залежить від багатьох факторів. Зараз ми працюємо, щоб всі мали зв’язок. І це потребує деякого часу. Повністю відновлена послуга «Домашній Інтернет»", - йдеться у дописі..

В разі якщо SIM-картка не реєструється в мережі, абонентам порадили:

  •  перезавантажити телефон;
  •  увімкнути та вимкнути «авіарежим».

"В деяких населених пунктах все ще виникають короткочасні складнощі зі зв'язком, але наші спеціалісти їх усувають. Перепрошуємо за незручності та працюємо далі.

Відновлення після масштабної хакерської атаки – це складний процес. Але ми продовжуємо співпрацю з СБУ та іншими органами державної влади для з'ясування всіх деталей. Ми неймовірно вдячні вам за підтримку. Як тільки мережа стабільно запрацює, ми підготуємо компенсації для абонентів, які не мали зв’язку", - додали в Київстар

Так, 12 грудня цифровій інфраструктурі «Київстару» було завдано критичних уражень, тому відновлення всіх послуг із дотриманням необхідних протоколів безпеки вимагає часу.

Читайте також: Vodafone та lifecell попередили про свої труднощі, що виникли на тлі збою у «Київстар».

Відповідальність за атаку вже взяло на себе одне з російських псевдохакерських угруповань. Воно є хакерським підрозділом головного управління генштабу збройних сил рф (більш відомого як гру), яке таким чином публічно легалізує результати своєї злочинної діяльності, наголосили у СБУ.

 

.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена