КН «РІЕЛ» від початку війни здала в експлуатацію вже третій об’єкт у Львові — у ЖК «Шенген»

З початку повномасштабного російського вторгнення Корпорація Нерухомості «РІЕЛ» активно долучилася до благодійного напрямку: допомагала військовим, надавала прихисток біженцям, сприяла укріпленню оборони Києва та Львова. Водночас, не забуваючи і про свої прямі зобов’язання — будівництво житла. Як тільки це стало можливим, відновила будівництво усіх об’єктів у Києві та Львові. Результати не забарилися — три об’єкти отримали сертифікати про готовність до експлуатації, серед них — третій будинок ЖК «Шенген».

ЖК «Шенген»

«Попри агресію росії, економіка України має працювати, а українці мати можливість заробляти, годувати сім’ї, сплачувати податки та отримати своє житло, в яке вони інвестували. Тому, вже в березні нами було прийнято принципове рішення про відновлення діяльності у Львові, а згодом — і в столиці. І вже маємо з того результати — сотні квартир, які люди отримають у зданих нами будинках», — розповів Генеральний директор КН «РІЕЛ» Ростислав Мельник. 

Будувати під час війни непросто — порушені логістичні зв’язки, бракує працівників, але в «РІЕЛ» кажуть, що впораються і все добудують. Адже розуміють наскільки гострою сьогодні є потреба в житлі. Більше того, в компанії намагаються робити доступнішим придбання нерухомості та пропонують спеціальні умови.

«Впродовж усього липня у нас діє акція на придбання нерухомості на виплат і з першим внеском від 10 % без здорожчання. А ще є спеціальні пропозиції для наших захисників, медиків і внутрішньо переміщених осіб», — наголошують у відділі продажу «РІЕЛ»

Всього в «Шенгені» п’ять черг будівництва. Тут заплановано звести будинки комфорт-класу різної поверховості на понад тисячу квартир. Вони будуються за цегляною технологією, мають автономне опалення. Також передбачено концепцію «двір без автомобілів», свій торговельний центр, багато зелені й квітів. І, хоча квартир в цьому комплексі залишилося не так вже і багато, ви ще встигнете обрати свій найкращий варіант на маркетплейсі КН «РІЕЛ».

ЖК «Шенген»

До речі, окрім власних об’єктів, в «РІЕЛ» ще до війни взялися рятувати інвесторів іншого забудовника, який збанкрутував та в людей вже не було шансів отримати житло, і теж вже ввели в експлуатацію першу чергу, йдеться про ЖК «Dolce Vita».

ЖК «Dolce Vita»

Сьогодні у компанії сповнені оптимізмом і обіцяють вже найближчим часом ввести в експлуатацію ще низку житлових комплексів. 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт