«Коли в нього є перепустка»: столична блогерка хизувалася їздою під час комендантської години (ФОТО)

Подробиці скандалу

Блогерка Ганна Краснова зі столиці показала на відео, як вона вже не вперше їздить нічним Києвом. Про це пише Інформатор

Це при тому, що діє заборона пересуватись машинам по місту після настання комендантської години. Однак дівчині це не завадило, адже у чоловіка, який з нею їхав в авто є спеціальна перепустка. 

Про це Краснова повідомила особисто на своїй сторінці в Instagram. Судячи з кадрів на відео, місто було вже пустим і схоже, що настала комендантська година. В описі відео дівчина додала: "Коли в нього є перепустка". 

Відео у своїх Stories в Instagram блогерка публікувала з вечора 29 вересня до 05:00 ранку 30 вересня.

Під час відвідування одного з барів Києва, вона разом з подругами потрапила у конфліктну ситуацію. Почалась бійка через те, що чоловік у барі подивився поглядом на Ганну Краснову, який їй не сподобався. Всю ситуацію Ганна Краснова транслювала у сторіз.

Після інциденту вона поїхала кататися Південним мостом із чоловіком, що нібито має відповідний дозвіл на пересування під час комендантської години. На відео Краснова та її супутник їдуть під російську музику. Дівчина підспівує та радіє.

У ЗМІ розсекретили особу чоловіка на відео. Ним виявився Олександр Шекерлі. Його персона стала загальновідомою у 2017 році у зв'язку з інцидентом, коли він опублікував ролик, на якому перекидає через будинок маленького кошеняти, яке забралося на його територію.

Як зазначено у відкритих джерелах, Шекерлі є співзасновником компанії із виготовлення фруктових напоїв.

Що ще відомо про блогерку Краснову

У квітні 2020 року Краснова їздила машиною у стані алкогольного сп'яніння і не зупиняла її на вимогу поліціянтів. Тоді на неї було складено адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП (водіння у стані алкогольного сп'яніння), яка передбачає штраф у розмірі 10 200 гривень та позбавлення прав терміном на один рік. Тоді заступник голови МВС Антон Геращенко розповів про те, що киянка їздила столицею на Mercedes зі швидкістю 200 кілометрів на годину.

Як виявилось, це не перше п'яне водіння дівчини. Вона вже притягалась до відповідальності за подібне.

4 березня Печерський суд виправдав Краснову. За думкою судді, вона жодних правил дорожнього руху не порушила, тому що не була водієм. За документами, які взяла поліція в блогерки, стало відомо, що їх видали 7 червня 2016 року.

Читайте також: Павлік і Репяхова «пови*обувалися» спецперепусткою на стратегічний об‘єкт (ВІДЕО)

Однак жінка порушила ПДР 23 січня 2016 року, коли їхала на підпитку в машині «Рейндж Ровері». Поліцейські тоді зазначали, що вона нескладно говорила та у неї тремтіли руки, а також алкотест показав сп'яніння. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена