Колишні учасники «Дизель Шоу» розважатимуть росіян на лайнері з Сочі (ФОТО)

До того в травні обоє записували відео про засудження війни в Україні

Учасники програми «Дизель Студіо» Сергій Писаренко та Євген Нікішин здивували українських прихильників своєю появою на круїзному лайнері «Astoria Grande». Про це інформує "24 канал".

Сергій Писаренко та Євген Нікішин, добре відомі українському глядачеві артисти, розважатимуть громадян росії на круїзному лайнері люкс-класу «Astoria Grande». Судно виходить із Сочі щосуботи та зупиняється у найкращих портах турецького узбережжя — Стамбулі, Чешме, Амасру, Сінопі.

«Ура! З 24 вересня знову Туреччина! Їдемо в гастрольний круїз Туреччиною на 8 днів на кораблі «Astoria Grande»! Оксамитовий сезон! Пляжі! 5 міст Туреччини! Гумор, музика і... все, що захочете! Путівки купуйте за посиланням», — написав на своїй сторінці у «Facebook» Сергій Писаренко.

Згодом допис був стертий, ймовірно через реакцію користувачів з України. Однак скріншот допису залишився

Також 15 жовтня на цьому круїзному лайнері Писаренко та Нікішин зіграють у виставі разом з російською співачкою Ольгою Бузовою.

Додамо, що раніше Сергій Писаренко разом з дружиною-українкою мешкали під Києвом. У квітні актор показав, як російські окупанти потрощили його будинок. Та дружину і доньку Писаренко встиг вивезти до Талліна.

Архівне відео, яке актори записували в травні, засуджуючи бойові дії на території України.

Раніше повідомлялося, що українська співачка проведе концерт, якщо слухачі зберуть заставу для чоловіка наркодилера.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена