Колишній генпрокурор України робить другу спробу втечі за кордон (ВІДЕО)

У пункті пропуску Дякове зараз намагається перетнути кордон Руслан Рябошапка

Скриншот відео

Екс-генпрокурор повторно намагається виїхати з України. Руслан Рябошапка намагається перетнути кордон на автомобілі через пункт пропуску Дякове. У березні він мав намір виїхати з країни через пункт пропуску Косино, але не зміг, повідомляє «Кореспондент».

«У пункті пропуску Дякове (Закарпатська область) зараз намагається перетнути кордон на виїзд колишній генеральний прокурор України Руслан Рябошапка. Про це повідомило джерело у Держприкордонслужбі», інформує «Кореспондент».

Рябошапка вже намагався покинути Україну під час воєнного стану. 14 березня він мав намір перетнути кордон через пункт пропуску Косино на підставі закону про воєнний стан, що дозволяє виїзд чоловікам у віці 18-60 років за наявності трьох та більше малолітніх дітей.

 Незважаючи на надані документи, екс-генпрокурору було відмовлено у перетині кордону «у зв'язку з відсутністю підтверджуючих документів про наявність трьох і більше дітей, які перебувають у особи на утриманні».

Довідково. Руслан Георгійович Рябошапка (нар. 14 жовтня 1976, смт Зеленогірське Любашівського району, Одеська область). Заступник Міністра юстиції України (березень — жовтень 2014). Член Національного агентства з питань запобігання корупції (2016—2017). Заступник Глави адміністрації Президента України Зеленського (з 21 травня до 29 серпня 2019 року), відповідав за питання правової реформи, координацію зв'язків з органами кримінальної юстиції та судовою владою. Ініціював створення комісії з питань правової реформи при Президентові, основним завданням якої була підготовка бачення утвердження верховенства права. Був призначений співголовою комісії. Генеральний прокурор України (2019—2020).

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також