Колишня українська міністерка мобілізувалася

До СБУ

Колишня очільниця Мінветеранів Юлія Лапутіна заявила, що пройшла військово-лікарську комісію та мобілізувалася до Служби безпеки України. Про це вона повідомила у Facebook.

«Одним із викликів для мене з початку широкомасштабного вторгнення було залишатися у цивільному секторі. Звісно, я розуміла необхідність збереження стабільності діяльності уряду та РНБО в ті найбуремніші часи. Але й надалі вважаю, що українці, які мають досвід протидії російським спецслужбам, військовий і бойовий досвід із 2014 року, мають повернутися до лав сил безпеки та оборони», - написала Лапутіна.

«Від сьогодні - мобілізована до лав Служби безпеки України! ВЛК пройдено», - додала Лапутіна.

Довідково:

Юлія Анатоліївна Лапутіна (нар. 1967, Київ) — українська військовослужбовиця, контррозвідниця, спецпризначенка, кандидатка психологічних наук, генерал-майор СБУ (2020), міністерка у справах ветеранів України (18.12.2020 — 7.02.2024), заступниця начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави в сфері інформаційної безпеки СБУ (2014—2020). Член РНБОУ. Друга жінка-генерал в історії незалежної України.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також