Коли до служби довіри немає довіри - відповідь телефону довіри

IMG_0041
IMG_0041

Відгук Телефону Довіри 1558 (моб +380730938684) на статтю Коли до служби довіри немає довіри

Щиро вдячні Вам за увагу та висвітлення такої важливої теми як діяльність Телефону Довіри 1558! Потреба у «швидкій психологічній допомозі» є у великої кількості людей, але не всі мають змогу скористатися нею через ряд обставин. Тому дана інформація, можливо, трохи прояснить ситуацію, і, що важливіше – допоможе вирішити ті питання, які назріли.

Служба телефонів невідкладної психологічної допомоги, до яких належить і львівський Телефон Довіри 1558 «Ставропігіон», розроблена Товариством Самаритян Befrienders international.

Львівський Телефон Довіри 1558 «Ставропігіон» постійно діє з 1997 року, тобто уже 20 років.

Наша мета – надати психологічну підтримку людям, котрі знаходяться у кризових важких емоційних станах та суїцидальній готовності. Філософія нашої служби ґрунтується на повазі та розумінні один до одного, рівноцінності та значущості як того, хто допомагає, так і того, хто потребує допомоги. Абонент та консультант залишаються анонімними, а всі розмови – цілком конфіденційними.

До роботи у нас завжди залучаються лише волонтери (тобто люди, котрі працюють безкоштовно, на благочинних засадах), які володіють відповідними знаннями та навичками, отриманими під час навчання з телефонного консультування, з подальшим фаховим відбором у службу.

В силу подій останніх років, із збільшенням потреби суспільства у різних формах волонтерства, наша служба також намагається збільшити штат консультантів для забезпечення цілодобового зв’язку. На даний час ми не маємо змоги забезпечити цілодобову активність.

Отже, запрошуємо до співпраці!!!

Ви можете допомогти:
1 - Зголошуючись на волонтерську діяльність (що для цього потрібно - дивіться детальніше на сайті ТД http://dovira-1558.lviv.ua/ та слідкуйте за новинами стосовно нового набору на сторінці ФБ

). Люди, котрі виявляють таке бажання, проходять відповідне навчання, та після фахового відбору можуть бути волонтерами телефону Довіри 1558.
2 - Надати допомогу у налагодженні співпраці з операторами мобільного зв’язку, бо лінія 1558 доступна лише для стаціонарних телефонів, а лінія +380730938684 доступна усім. Сама послуга консультування є безкоштовна, але оператори зв’язку беруть свою плату згідно до тарифного плану. Якщо хтось, чи громада, зможуть організувати безкоштовний зв'язок для наших абонентів, то будемо щиро вдячні:) Запрошуємо до співпраці!

Свої відгуки та пропозиції пишіть нам за адресою dovira-1558@ukr.net або на сторінці
.

varta1.com.ua: Новини