Колишній спецпризначенець розправився з вбивцею двох жінок (ВІДЕО)

2021-08-11-173524
2021-08-11-173524

Підозрюваного у подвійному вбивстві лучанина Василя Пилипюка, який перебував під вартою у Луцькому СІЗО, вбив співкамерник. Зовнішніх ушкоджень, унаслідок побиття, у загиблого не виявили, але розтин показав внутрішні.


Як  інформує «Варта1» з посиланням на «Конкурент», Пилипюка вбив один з ув’язнених.


«За даними наших інформаторів, підозрюваний — колишній спецпризначенець. Зовнішніх ушкоджень унаслідок побиття у загиблого не виявили, але розтин показав внутрішні. Зокрема, у чоловіка були зламані ребра», — зазначається у повідомленні.


Мотиви вбивства наразі невідомі. Днями імовірному вбивці оголосять про підозру.


Нагадаємо, 62-річний Василь Пилипюк, який в Луцьку зарубав свою доньку та колишню дружину, помер у СІЗО. Інформацію підтвердили у прокуратурі. Чоловік помер увечері у вівторок, 10 серпня.


У СІЗО повідомили, що за цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.


У ніч на вівторок, 20 липня, на проспекті Соборності у Луцьку трапилося моторошне подвійне вбивство. Чоловік зарубав сокирою дружину і доньку. Він сам попросив сусідку викликати поліцію і зізнався у скоєному. За вчинене чоловіку загрожувало довічне ув’язнення.


[arve url=«https://www.youtube.com/watch?v=RP-MWUMstOg» loop=«no» muted=«no» /]

varta1.com.ua: Новини