Колишню народну депутатку зловили на підробленому сертифікаті: у ЗМІ повідомили ім'я (ФОТО)

еноо
еноо

Працівники Національної поліції України будуть притягати до відповідальності колишнього народного депутата, яка використовувала підроблений сертифікат про вакцинацію від коронавирусу. Про повідомляє пресслужба поліції в п’ятницю.

Правоохоронці не уточнюють ім’я жінок, проте, як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна« з поінформованих джерел, мова йде про нардепа VIII скликання Надії Савченко та її сестри Віри.



»Жінка разом з сестрою в аеропорту намагалися використовувати підроблені сертифікати про вакцинації, щоб потрапити в Україну. Підроблені документи вилучені, ведеться слідство«, - йдеться в повідомленні

Уточнюється, що в аеропорту »Бориспіль« під час перевірки документів працівники Державної прикордонної служби виявили у двох жінок сертифікати вакцинації від COVID-19 з явними ознаками підробки.

»Встановлено, що одна з фігуранток є колишнім народним депутатом. Інформацію про правопорушення передали в поліцію. За фактом використання підроблених документів було розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України«, — наголошують правоохоронці.

Вони уточнюють, що вилучені документи спрямовані на проведення необхідних експертиз.

»Найближчим часом буде прийнято рішення про оголошення підозри фігурантка", — резюмують у Нацполіції.

varta1.com.ua: Новини