Командир ще однієї бригади йде зі своєї посади

Герой України Леонід Хода

Командир 1 окремої Сіверської танкової бригади полковник Леонід Хода заявив, що залишає свою посаду. Про це йдеться у його заяві у ФБ.

Він повідомив, що пишається тим, що упродовж останніх 4 років командував цією бригадою, відіграючи важливу роль в Операції об’єднаних сил. Хода розповів, що упродовж цього часу він та його підлеглі «без пафосу, не в тіктоці, а в реальності гасили російський непотріб в Лимані, Лисичанську, Авдіївці, Марʼїнці, Старомайорському, Роботиному».

«Зараз наші шляхи розходяться, але ми разом продовжуємо рухатися в одному напрямку, до спільної мети. Найміцніші зв’язки — ті, які вибудувалися в умовах жорстких випробувань. І саме ці випробування ми з вами пройшли із честю та гідністю. Не прощаюся з вами, кажу “до побачення”», — заявив Хода.

Читайте також: Командири батальйонів і дивізіонів львівської бригади виступили проти зняття з посади комбрига

У бригаді заявили, що новим командиром стане підполковник Олег Могульський. Леонід Хода передав йому бойовий прапор бригади та подякував усім своїм підлеглим за службу. Також він наголосив, що основним завданням для них є збереження життів військовослужбовців.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі