Командувач Повітряних сил прокоментував падіння Іл-76

Чимало російських літаків разом з екіпажами уже ніколи не зможуть тероризувати наших людей.

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук прокоментував падіння Іл-76 у Білгородській області. Про це він написав командувач у Telegram

Олещук зазначив, що повітряні сили ЗСУ можуть бити ворога там, де він цього не очікує.

«Повітряні сили роблять все, щоб дістати ворога як в небі, так і на землі. Ви читаєте наші звіти. Багато російських літаків разом з екіпажами вже ніколи не зможуть тероризувати наших людей. Вони знищені. У нас з'являється все більша кількість інструментів і можливостей, щоб діставати ворога там, де він цього не очікує», - йдеться у дописі Олещука.

При цьому він вказав, що 24 січня російська пропаганда направила потік фейків на зовнішню аудиторію, щоб дискредитувати Україну в очах світової спільноти.

«Мета очевидна - вони хочуть знизити міжнародну підтримку нашої держави. Не вийде. Україна має право на захист і знищення засобів повітряного нападу агресора», - пояснив Олещук.

Додамо, що 24 січня з'явилася інформація, що в рф зазнав аварії транспортник Іл-76.У Міноборони РФ відразу ж заявили, що на борту перебували українські військовополонені. Українська сторона ці відомості не підтвердила.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що росіяни «грають з життями українських полонених, з почуттями рідних і з емоціями нашого суспільства».

Читайте також: Журналісти «Схем» встановили прізвища членів екіпажу літака Іл-76, який впав у Бєлгородській області (ФОТО)

 За його словами, Київ наполягатиме на проведенні міжнародного розслідування падіння літака.



varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також