Кому належить Крим? У Польщі українець зарізав співвітчизника (фото)

60e2e3bd52aad-p
60e2e3bd52aad-p


41-річного громадянина України затримали в Бялостоку за підозрою у вбивстві 48-річного співвітчизника.





Про це пoвідoмляє «Yavp.pl», з пoсиланням на poranny.pl, трагедія сталася в будинку, де проживала група працівників з України та Білорусі.


Пізно ввечері, 2 липня, правоохоронців повідомили, що в приміщенні знаходиться труп чоловіка. Це був 48-річний громадянин України. На місці з’ясувалося, що він помер від отриманих численних ножових поранень. Підозрюваний у нанесені смертельних травм утік з місця події й переховувався в чагарниках неподалік будинку, де його і знайшли правоохоронці. Чоловік на момент затримання перебував у нетверезому стані.Спочатку затримали також 2-х білорусів, які проживало разом з українцями, однак після допиту їх відпустили. Натомість 41-річному громадянину України пред’явили звинувачення у вбивстві. За це йому загрожує від 8 до 25 років тюрми або навіть довічне ув’язнення.


Відомо, що підозрюваний не визнав своєї провини й стверджує, що не пам’ятає, як дійшло до трагічного інциденту, оскільки забагато випив. За неофіційною інформацією чоловік нещодавно приїхав у Бялисток, а допоміг працевлаштуватися йому в місті саме 48-річний співвітчизник. 2 липня обоє через дощ раніше закінчили роботу на будівництві й після повернення додому сіли випивати разом.

[gallery link=«file» ids=«290894,290895,290896»]

Що сталося з’ясовує слідство, однак неофіційно кажуть, що перед убивством чоловіки могли посваритися через питання, кому належить Крим.


41-річний громадянин України схопив ножа й наніс низку ударів старшому співвітчизнику в область голови, шиї та спини. Останній удар прийшовся в плече: ніж увійшов по саму рукоятку й залишався в тілі жертви на момент приїзду поліції.



varta1.com.ua: Новини