Кортеж відомого бізнесмена збив на смерть людину, — ЗМІ (ФОТО 18+)

Тіло чоловіка виявили на проїжджій частині вночі.

ФОТО Українська правда

Вночі, 10 лютого, на трасі «Чугуїв–Мартове» водій авто збив на смерть чоловіка. Про це повідомили у пресслужбі поліції Харківської області.

На місці ДТП знайшли автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського, повідомляє «УП», посилаючись на власні джерела.

«Трохи після півночі, до поліції надійшов дзвінок, що на трасі «Чугуїв–Мартове» збили людину. Це сталося ближче до Мартового. Загинув чоловік, середніх років. Нікого поруч не було. На місці знайшли номери 0018», — джерело «УП».

Такі номери має передня машина кортежу Ярославського. Джерело видання також зазначило, що Ярославський часто сам водить авто.

Пізніше до поліції подзвонив чоловік, який повідомив, що став учасником ДТП біля Мартового, і що прийде до райвідділу дати свідчення.

Станом на 10 год ранку, цей чоловік до поліції ще не приходив.

За даними джерел ЗМІ, є свідки, які бачили, як увечері кортеж Ярославського виїжджав з Харкова (Ярославський працює у Харкові і мешкає у Мартовому — ред.).

У поліції Харківської області не змогли підтвердити чи спростувати інформацію про смертельне ДТП поблизу Мартового.

Разом з тим на сайті поліції згодом з’явилося повідомлення про те, що на автошляху «Київ–Харків–Довжанський» виявили тіло невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями і що правоохоронці встановлюють особу та обставини загибелі пішохода. 

«Попередньо встановлено, що, 9 лютого, близько 22:55 год, невстановлений автомобіль, який рухався зі сторони міста Чугуїва в напрямку Харкова, скоїв наїзд на пішохода — чоловіка, на вигляд 30–40 років. Тіло померлого направлено до моргу. Його особа, а також особа зловмисника, наразі, встановлюються», — повідомили офіційно в поліції.

Додамо, Олександр Ярославський — український бізнесмен, колишній співвласник «УкрСиббанку» і президент харківського ФК «Металіст» з 2005 до 2012 рр.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також