Козицький прокоментував можливе відкриття Львівського аеропорту: деталі

Якщо таке рішення ухвалять, про безпеку подбають на найвищому рівні

Фото ілюстративне

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький прокоментував новину про можливе відкриття Львівського аеропорту та поділився деякими деталями. Про це 8 червня очільник ОВА повідомив у Telegram

«У вівторок під час наради з Віце-прем’єр-міністром з відновлення України – міністром розвитку громад, територій та інфраструктури Олександром Кубраковим і Єврокомісаркою з питань транспорту Адіною Велян у Львівській ОВА ми обговорили низку питань, зокрема і можливість відкриття Львівського аеропорту.  Йшлося про його потенційне відкриття і про безпеку такого кроку. Ми надіємося, що таким чином ЄС допоможе нам забезпечити гуманітарний коридор, як було із зерновим. Якщо таке рішення ухвалять, про безпеку подбають на найвищому рівні», - йдеться у дописі.

Що передувало

Україна долучилась до програми Європейського Союзу «Механізм «Сполучення Європи». Вчора було озвучено можливість відкриття аеропорту у Львові.

Читайте також: Обмеження на польоти цивільної авіації в повітряному просторі України діятимуть до 2029 року

«Можливе відкриття аеропорту – одне із речей, які ми дуже чекаємо. Це питання було підняте і ми надіємося, що так, як зерновий коридор, так може бути і гуманітарний коридор, який може бути забезпечений Європейським Союзом», – зазначив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

 






varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також