Крали коштовне обладнання: у Львові обікрали завод

Крали цінні плати з дорогоцінними металами

Фото ГУ НП Львівської області

Двоє молодиків з Львівського району, віком 20 та 33 роки, розкомплектували електронні блоки на заводі та намагались викрасти плати з дорогоцінними металами вартістю близько 200 тисяч гривень. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Тепер їм загрожує покарання — до шести років в’язниці.

«12 лютого, близько дев’ятої години ранку, у поліцію надійшло повідомлення від працівників охорони одного з львівських заводів про те, що на територію підприємства проникли двоє зловмисників, які намагаються викрасти обладнання», — повідомили в поліції.

На місці події правоохоронці спільно з працівниками охорони підприємства виявили та затримали двох чоловіків, які саме розкомплектували електронні блоки та викрали плати з дорогоцінними металами вартістю близько 200 тисяч гривень.

Їм повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 185 (замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — від трьох до шести років позбавлення волі.

Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Досудове розслідування триває.

Фото: ГУ НП Львівської області

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також