Кравчук зробив скандальну заяву про Україну на російському пропагандистському каналі (відео)

t54546
t54546

Перший президент України Леонід Кравчук зробив скандальну заяву щодо закону про декомунізацію. На думку політика, його треба переглянути, бо закон нібито не відповідає інтересам усіх українців.

В ефірі пропагандистського шоу «60 хвилин» на каналі «Росія 1» Кравчук сказав, що закон про декомунізацію треба переписати, щоб урятувати пам’ятники Жукову та іншу радянську символіку в Україні.

«Не всі люди в Україні так ставляться до того, що відбувається із символами СРСР. Але, до вашого відома, в Україні прийнято закон про декомунізацію, де сказано, що символи СРСР повинні бути зняті. Закон треба виконувати або внести поправки до закону», — поділився Кравчук із російськими пропагандистами, коли ті обговорювали знесення останнього барельєфа Жукову в Одесі.

Він уточнив, що у зв’язку з неодностайним ставленням громадян закон про декомунізацію може бути виправлений законодавчо.

За його словами, «народ України по-різному ставиться до цього і закон про декомунізацію не в усьому виписаний, не зовсім відповідає інтересам всього народу України».

«Я думаю, що було б непогано внести в цей закон певні корективи», — додав він.

varta1.com.ua: Новини