«Країна 404»: харківський таксист вибачився за сказані слова (ВІДЕО)

Дівчина просила вимкнути російську музику в салоні

Пасажирка таксі, яка замовила поїздку Харковом, попросила водія виключити російську музику в салоні. Після чого сталася суперечка, під час якої таксист заявив, що «Харків – російськомовне місто», а він усе життя розмовляв російською і слухав російську музику і не збирається змінювати своїх звичок, натомість україномовним слід «їхати на западенщину, чи де там балакають на задр*ченій мові». Про це повідомляла «Варта 1».

На думку харківського таксиста, який, судячи з коментарів у соцмережах, працює у Bolt, Україна – це «країна 404» і йому байдуже, хто саме скине чинну українську владу на чолі з «євреєм Зеленським».

Пасажирка під час поїздки фіксувала відео розмови з таксистом на телефон.

Згодом після набутого розголосу з’явилося нове відео з чоловіком, де він вибачається за розмову.

У коментарях заявляють, що відео записані після розмови з СБУ.

Водій В'ячеслав з Харкова, який став учасником даного «проросійського» скандалу записав відео-вибачення українською мовою.

Відео передісторії та вибачення:

«Виникла суперечка з пасажиркою щодо російської пісні, яка грала в мене в автівці. В той момент грала пісня »Бі-2« (музичний гурт з рф, який не підтримує дій кремля – ред.), яка є іноагентом російської федерації та виступає проти війни. Через це я розлютився та сказав слова, які не відображають мою реальну позицію. Я підтримую Україну, я патріотично налаштований та різко негативно ставлюсь до росії, до її агресії. Приношу щирі вибачення за сказані слова», - сказав В'ячеслав. 

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена