Країна НАТО піднімала авіацію через ракетну небезпеку в Україні

Що відомо

Фото ілюстративне

Через ракетну атаку 31 березня росією України в Польщі знову підняли авіацію.

Збройні сили Польщі в мережі Х

«Зверніть увагу, що польські та союзницькі літаки літають у повітряному просторі Польщі, що може призвести до підвищення рівня шуму, особливо в південно-східній частині країни».

Польські військові зазначили, що спостерігалася «діяльність дальньої авіації Російської Федерації, пов’язана з нанесенням ракетних ударів по об’єктах, розташованих на території України».

Раніше Збройні сили Польщі зазначили, що через російську атаку проводили «процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі, і DO RSZ постійно моніторить ситуацію».

На світанку 31 березня Повітряні сили повідомили про загрозу пусків ракет ворожими Ту-95мс, по всій Україні оголосили повітряну тривогу.

Також в Повітряних силах України повідомили, що ворог атакували 14-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації Ту-95мс (район пусків Саратовська обл. – рф.),11-ма ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків Приморсько-Ахтарськ – рф, Крим), балістичною ракетою «Іскандер-М» (Крим) та керованою авіаційною ракетою Х-59 (ТОТ Запорізької обл.)

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також