«Крейсер москва скоро стане авіаносцем!»: ЗСУ знищили російський Су-24М над Чорним морем

Зараз намагаються знайти в акваторії Чорного моря російських пілотів

ФОТО: Су-24М

Сили оборони України знищили російський бомбардувальний Су-24М у районі острова Зміїний у Чорному морі. Пошуково-рятувальний літак росіян Ан-26 намагається знайти в акваторії Чорного моря російських пілотів. Про це повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат у Facebook.

 «Вечного полета, братья». Так пишуть на російських телеграмах у таких ситуаціях. Наразі пошуково-рятувальний літак росіян Ан-26 намагається знайти в акваторії Чорного моря російських пілотів – екіпаж бомбардувальника Су-24М! Так сєбє рєшеніє. Кінці – в воду", - написав Ігнат.

«Давно не було в нашому активі збитих російських “сушок”. Виправляємо цю ситуацію! Схоже, крейсер москва скоро стане авіаносцем!», - написав командувач Повітряних сил України Микола Олещук.у Телеграм.

Він додав, що російський бомбардувальник Су-24М під прикриттям винищувача Су-30СМ намагався завдати ракетно-бомбового удару по півдню Одеської області.

За словами Олещука, завдяки успішно проведеній операції повітряного командування Південь, український зенітний ракетний підрозділ “відправив російську СУшку вслід за російським воєнним кораблем”.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також