«Кроки перезавантаження»: Зеленський розповів про важливі події

Президент України побував з робочим візитом у трьох регіонах

ФОТО: Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський обговорив з Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем посилення політики героїв – політики ветеранів. Про це глава держави розповів ввечері, 5 лютого, у вечірньому відеозверненні.

Сьогодні президент Зеленський побував з робочим візитом у трьох регіонах: Дніпровщині, Кропивниччині і Черкащині.

 Серед головних питань – зміцнення РЕБ, засобів радіоелектронної боротьби, посилення нашої ППО. Кілька важливих доручень щодо цього є сьогодні.

У Кропивницькому глава держави провів безпекову нараду щодо ситуації в області.

«Зміст наради був такий, що зачіпає ситуацію і в інших областях та в критичних галузях нашої економіки. Доручив главі уряду України провести окрему нараду саме щодо Кіровоградської області – щодо всіх питань. Це й забезпечення якісного та стабільного водопостачання, роботи шахт урановидобувних, захисту працівників», – зазначив президент.

Він подякував Кропивницькому та області за допомогу в будівництві фортифікацій у прифронтових областях, зокрема Запоріжжі.

У Черкасах президент взяв участь у регіональному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад.

«Головні питання, звичайно, – про роботу й розвиток у регіоні. Були тут, на засіданні, перша віцепрем’єр-міністр і міністр аграрної політики. Брали участь у Конгресі представники обласного бізнесу. Це зараз один із топових пріоритетів нашої держави – дати максимум можливостей підприємцям працювати заради економічного зростання та створення робочих місць», – сказав Зеленський.

Глава держави наголосив, що «стійкість економіки і соціальна стійкість України – це елементи нашої державної стійкості у війні».

Сьогодні президент Зеленський обговорив з прем’єр-міністром Шмигалем посилення політики ветеранів.

Президент анонсував кроки перезавантаження, «які подолають наявні проблеми в цій сфері й додадуть упевненості нашим людям».

Читайте також: президент вніс до Ради закон про продовження мобілізації та воєнного стану

«Кроки перезавантаження – і не тільки в цьому напрямі. За всієї поваги до пані міністра, це питання виключно менеджменту. Україні потрібні сила, свіжа енергія й достатнє лідерство в кожній сфері. Ми повинні перемогти в цій війні. І зробити цього року максимум, тобто навіть більше, ніж можливо. Україна переможе», – підсумував він.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також