Культовий гурт «Pink Floyd» разом з українським музикантом випустили спільну пісню (ВІДЕО)

Кошти, які будуть зібрані від продажів пісні, підуть на гуманітарну допомогу для України.

Вперше з 1994 року культовий гурт «Pink Floyd» записав нову пісню «Hey Hey Rise Up» з вокалом українського музиканта соліста гурту «Бумбокс» Андрія Хливнюка.

Кліп на пісню у «Ой у лузі, червона калина» опубліковано на каналі гурту в «YouTube».

Пісня має назву «Hey Hey Rise Up» (Гей, гей, вставай). Трек записаний з вокалом українського музиканта Андрія Хливнюка (група «Бумбокс»), який співає пісню «Ой у лузі червона калина» на Софійській площі в Києві декілька тижнів тому.

«Ми, як і багато хто з них (українців — ред.), відчуваємо лють і розчарування цього підлого акту вторгнення проти незалежної, мирної демократичної країни. Багато людей були вбиті однією з найбільших держав світу», — зазначив напередодні гітарист і вокаліст гурту Девід Гілмор, який має українську невістку та онуків.

Кошти, які будуть зібрані від продажів пісні підуть на гуманітарну допомогу для України.

Додамо, що 24 лютого відбулося широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об’єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Нещодавно також благодійний фонд «All Within My Hands Foundation» легендарної метал-групи «Metallica» пожертвував 500 тис доларів США на допомогу українським біженцям.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також