"Квартал 95" використав відео загиблого військового для комедійного виступу

Запис номера вже видалили

Студія «Квартал 95» у своєму номері для програми «Вечірній квартал» використала відео загиблого військового Юрія Назаренка. Його дружина Наталія висловила обурення й заявила у ФБ, що дозволу на використання відео не давала.

На відео з програми «Кварталу 95» актори студії співають пісню з рядками «Ось такий простий формат — автомат наш дипломат. Бо не розуміють слів інших кляті москалі». На тлі також видно відео з військовими, один із яких — Юрій Назаренко, які танцюють під цю пісню. Номер був присвячений темі перемовин між РФ та Україною.

Дружина загиблого воїна обурилася цій сценці й написала, що їй «огидно, що з болю інших людей роблять шоу».

«Коли побачила ці танцюльки, моє серце обірвалося. Нахлинуло почуття люті та нерозуміння того, як можна використовувати відео без дозволу, а особливо, якщо цих двох людей вже немає серед живих», — сказала Наталія.

На відео з військовими, яке транслювали в передачі, заблюрили обличчя, зокрема її чоловіка: «Але, чи є повага у “Квартал 95” до зниклих та загиблих військовослужбовців. Чи “Квартал 95” вважає, що я, Остап і родина Сашка теж будемо посміхатися, радіти та підтанцьовувати?»

Сама студія заявила, що використала відео танцю військових, «щоб підкреслити їхній героїзм та сміливість». «Квартал 95» нагадав, що допомагає військовим із 2014 року і «з величезною вдячністю» ставиться до них.



Там запевнили, що написали рідним загиблого Юрія Назаренка. Студія справді перепросила у дружини воїна, а також пообіцяла змінити програму й прибрати відео із заблюреним обличчям військового. Запис номера видалили з офіційного каналу «Кварталу 95».

varta1.com.ua: Новини

Коментарі