«Кинули» клієнтів? Відомий фітнес-центр у Львові потрапив у скандал

IMG_1577enfused-Edit
IMG_1577enfused-Edit

У Львові раптово закрився фітнес-клуб «KING Fitness Lviv», який був розташований у ТРК «Victoria Gardens». Клієнти центру побоюються, що у них обманом виманили гроші.

Про це, у соцмережі «Facebook», масово пишуть відвідувачі фітнес-центру. Відтак, готують колективну заяву в поліцію.

Одна з відвідувачів фітнес-залу Лілія Сахон, яка тільки-но в суботу, 25 січня, придбала місячний абонемент у клуб, пише: «Так, я зауважила на оголошення, розміщене біля ліфта, від VG про те, що фітнес-центр не оплатив оренду і повинен звільнити приміщення 30 січня, однак у залі займається купа людей, я піднялась і перше запитання до адміністраторів: що це означає, і чи це правда? Дівчата впевнено відповіли, що все вже проплатили, борг погашено, просто не зняли оголошення, тож спокійно можна брати абонемент і займатись у звичайному режимі. Ок, видали мені картку, встигла навіть 2 рази відвідати. І тут позавчора дізнаюсь, що 29 січня клуб закрили, ЗАЙШЛИ ЛЮДИ і, зупинивши посередині групове заняття, попросили усіх вийти із залу і забрати свої речі. Із тренажерного залу також усіх «попросили». За ОДИН ДЕНЬ власники встигли вивезти усе обладнання, а це десятки величезних тренажерів!!! Зауважте, вони закрили навіть не 30, а 29 січня!

Людям дали номер, за яким звертатись (начебто директора), Олександра Кайдаша, який знаходиться у Харкові. Звичайно, ніхто не відповідає. Заблокували доступ до сторінки в інста. У фб адмін-сторінки постить про паніку відвідувачів, щоб усі заспокоїлись, зал переїжджає на нову локацію, речі з шафок можна буде забрати, а гроші «можливо» відшкодують. Дату зустрічі з клієнтами постійно переносять. На запитання у коментарях ніхто не відповідає. Тренерський склад та працівники кажуть, що вони самі не знали і ЗП їм не заплатили, хоча охоронець трц вчора сказав, що їх попереджали і не одноразово, тож вони знали і шукали вже нове місце роботи. Мережа @King fitness є у Харкові, але там відхрещуються. Сьогодні там темно, пусто і всі, хто туди зайде, поцьомає «клямку», максимум — поспілкується з охоронцем «Вікторії Гарденс»», — написала вона.

«Так, відвідувачів понад 150. У кожного різний абонемент, є люди, які придбали на місяць — це 900 грн, на 3 — 2400, на півроку близько 4600 тис грн, і на рік — 8750. Тож, уявіть, яку суму нагріли ці аферисти!» — додала вона.

Постраждалі власники абонементів уже працюють із юристами, готують заяву до поліції і прокуратури.

«Нещодавно зал, який знаходився у ТРК «Victoria Gardens», просто закрили (охорона вигнала клієнтів під час тренування). Багато людей навіть не змогли забрати речі з особистих шафок. Висіло оголошення про те, що ТРЦ розриває з мережею договір про оренду. Однак, працівники залу та адміністрація запевняли, що цього не буде і зал не закриють», — написала ще клієнтка центру Людмила Лавренюк.

Згодом, о 18:00 год., на сторінці фітнес-центру, у «Facebook», написали, що завтра, 31 січня, клієнти зможуть забрати свої речі з роздягалень, а в понеділок буде організовано прийом заяв на повернення коштів.

varta1.com.ua: Новини