Київський потяг поїхав без пасажирів, залишивши їх на пероні

d97b6d0---
d97b6d0---

Київський потяг відправився без пасажирів та їхніх речей при тому, що оголосили стоянку обіцяли годинну зупинку у Львові. Про це у своєму «Twitter» написала Kateryna Smetanyuk.

pic.twitter.com/6UDX8jv6yT

— Kateryna Smetanyuk (@katrin_buk) June 25, 2021



Жінка розповіла всю історію.

«Отже, вся історія. Перед прибуттям до зупинки у Львові провідник пройшовся по всіх купе і оголосив стоянку «мінімум година», у зв’язку із запізненням причепного вагона. Сказав йдіть гуляйте. Перед тим як вийти, я підійшла і уточнила інформацію двічі, чи він впевнений. Сказав точно», — написала жінка.

Вона залишила валізу із речама, забрала лише сумку та спитала номер телефону провідника, який відповів, що якщо переживаю можу прийти на 15 хв раніше, але він впевнений.

"Я повернулась ще раніше. Поїзда з речама нема. Почала дзвонити в довідкову, вони сказали йти до чергового вокзалу. Там під дверима був вже натовп, це для розуміння на скільки раніше оголошеного часу поїхав поїзд. Що зробила «Укрзалізниця»? ЗАПРОПОНУВАЛА ЛЮДЯМ ПОЇХАТИ БЕЗКОШТОВНО В КАБІНІ ВОДІЯ НА ІНШОМУ ПОЇЗДІ. Інших варіантів не запропоновано", — пише жінка.

Чергова домовилась з Києвом щоб там черговий забрав наші речі.

«Записали наші номера вагону і місця — і все. Ні номерів тел. ні паспортних даних. Тобто приїзджає поїзд у Київ і підходіть людоньки розбирайте цей во», — додала вона.

[gallery columns=«2» ids=«287648,287649»]

varta1.com.ua: Новини