лавров заговорив про ядерну загрозу та війну «до останнього українця»

Знову погрожує ядерною війною

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров знову погрожує ядерною війною на адресу країн Заходу. Про це пишуть росЗМІ.

Лавров заявив, що у контексті «українського конфлікту», який роз'вязала Росія, США та країни НАТО нібито ведуть справу до ескалації. У зв'язку з цим вони «ризикують опинитися у ситуації прямого збройного зіткнення ядерних держав».

«Наша країна повною мірою прихильна до принципу неприпустимості ядерної війни і виходить з того, що в такій війні не може бути переможців», – зазначив Лавров.

Він додав, що нібито Захід хоче усунути Росію як серйозного геополітичного конкурента, тому і «розв'язав гібридну війну» проти держави-агресора, а також здійснює санкційний тиск.

«Західні лідери при цьому як мантру повторюють, що допомагатимуть Києву стільки, скільки потрібно. Звісно, воювати до останнього українця – їхній вибір, а також рішення кліки Зеленського. Однак історично США мають не найкращий послужний список щодо підтримки своїх союзників», – сказав російський міністр.

Також Лавров додав нібито, чим більше затягуються збройні зіткнення, тим менше у західних інвесторів бажання брати участь у відновленні України. 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт