Легендарна «Пташка» розповіла, чим першочергово займеться після російського полону (ВІДЕО)

Просто неймовірна сила духу цієї дівчини!!

Скріншот з відео

Легендарна медик Катерина Поліщук з позивним «Пташка», яка знаходилася на маріупольському заводі «Азовсталь» під час облоги росіян оприлюднила перше відеозверненя після російського полону та розповіла про свої подальші плани. Дівчина оприлюднила його в «Instagram» у сторіс.

«Всім привіт, я повернулась! Але повернулась я не зовсім, адже частина мого серця залишилася там в російському полоні, адже де українські воїни досі знаходяться в цьому пеклі. Тому наше основне завдання — далі боротися за кожного українського воїна», — звертається Катерина.

Дівчина потребує сил на відновлення.

«Зовсім трішки. Я відновлюся і ми продовжуватимемо боротьбу, звільнятимемо українські землі від цієї мокшанської напасті й звільнятимемо українських військових. Це першочергово. Це мій обов’язок і моє завдання. Я вважаю, що це обов’язок кожного громадянина — боротися і не зупинятися. І бути сильним. Всім дякую. Слава Україні», — завершила дівчина.

Раніше, 24 вересня, парамедикиня Катерина Поліщук  «Пташка», яку нещодавно разом з іншими українськими захисниками Маріуполя звільнили з полону, опублікувала перший пост у соціальній мережі.

Нагадаємо, запис пісні з заводу, де 21-річна дівчина співає повстанську пісню, викликав широкий резонанс.

Після з’явилося відео з допиту Пташки у полоні, де вона відповідала на питання українською мовою, і заявила, що поїхала б в Маріуполь знову, щоб надавати допомогу людям.

varta1.com.ua: Новини