Легкоатлетка Ярослава Магучіх розповіла, що думає тепер про спільне фото з російською спортсменкою

А скільки тоді було розмов

Фото архівне

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх, яка ще до повномасштабної війни потрапила у серйозний скандал через спільне фото з російською спортсменкою, заявила, що шкодує зараз про фото з росіянкою Марією Ласіцкене, зроблене під час Олімпіади–2020 у Токіо. Про це пише «NRK».

«Марія Ласіцкене лише після трьох місяців війни написала листа Томасу Баху. І це все, що вона написала. Це дуже погано. Це частина мого життя, і це був досвід, який зміцнив мене морально. Частина мене шкодує про те фото. Це сталося, і я не можу цього змінити», — сказала Магучіх. 

Могучіх додала, що після початку повномасштабної війни РФ проти України не спілкувалася з російськими спортсменами. 

«У нас більше немає стосунків. До 24 лютого всі спортсменки спілкувалися між собою, ми спілкувалися з росіянками, але все змінилося. Ніхто з них нічого не написав. Вони мовчать. Багато спортсменок говорять, що це не їхні проблеми. Вони не розуміють, що це російське вторгнення в мою Україну. Але потім заявляють: «Ми нічого не можемо зробити». Вони можуть зробити, що завгодно. Чому вони так думають?», — запитала Магучіх. 

Українська легкоатлетка сфотографувалася з Марією Ласіцкене після змагань на Олімпійських іграх у Токіо у серпні 2021 року. Це викликало в Україні різку критику на адресу легкоатлетки. 

Додамо, що сьогодні Ярослава Могучіх на стрибках у висоту на чемпіонаті світу здобула срібло.

У фіналі змагань зі стрибків у висоту в Юджині Магучіх показала результат 2,02 м та виграла срібло. Чемпіонкою світу стала австралійка Елеонор Паттерсон, яка взяла таку ж висоту, але зробила це з першої спроби, в той час, як українка — з другої. 

Нагадаємо, «Бронзова» призерка 19-річна Ярослава Магучіх зробила спільне фото зі спортсменкою Марією Ласіцкене, що представляє Росію, яка стала олімпійською чемпіонкою.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також