Легковик скоїв наїзд на людину в інвалідному візку (ФОТО)

Правоохоронці розшукали і затримали винуватця ДТП на Буковині

Фото: НПУ

На Буковині водій скоїв смертельний наїзд на людину, яка рухалася на інвалідному візку і з місця ДТП втік.

Як повідомили у прокуратурі Чернівецької області, Шевченківський районний суд м. Чернівці задовольнив клопотання прокурора та заарештував на 2 місяці (без права внесення грошової застави) 32-річного буковинця, який вчинив смертельну ДТП.

30 січня цього року, в с. Мамаївці, Чернівецького району, керуючи транспортним засобом «Audi-100» у стані алкогольного сп’яніння чоловік  порушив правила дорожнього руху та наїхав на 61-річного громадянина, який рухався у попутному напрямку на кріслі колісному. Потерпілий загинув на місці події.

У селищі Мамаївці, в результаті ДТП, загинув чоловік, який пересувався на інвалідному візку.

Як повідомляє Нацполіція області, 30 січня надійшло повідомлення про те, що у селищі Мамаївці невідомий водій автомобіля «Audi» темно-синього кольору здійснив наїзд на чоловіка, який рухався на інвалідному візку, та втік з місця події.

Правоохоронці встановили та затримали водія іномарки в порядку статті 208 (затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 32-річний місцевий мешканець, який на момент скоєння аварії перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 3 статті 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Фото: НПУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також