Легковик з ексдепутатом Ляшко потрапив у ДТП з автівкою СБУ (ВІДЕО)

У Службі безпеки підтвердили факт автопригоди, проте закликали колишнього політика не перетворювати ДТП на шоу

ФОТО: скріншот з відео

У Києві, перехресті вулиць Електриків та Набережно-Рибальської, трапилася ДТП з участю автомобіля, де був колишній депутат Олег Ляшко та машини, де були співробітники Служби безпеки України.

Про це йдеться у відео, котре опублікував Ляшко у «Facebook», а також підтвердила пресслужба СБУ в коментарі «УП».

Колишній нардеп Ляшко стверджує, що автомобілі правоохоронців порушили ПДР і поїхали на червоне світло з включеними проблисковими маячками.

Після автопригоди він почав сваритися із водієм та пасажиром «Lexus» на службових номерах.  

Згодом, на ДТП відреагували в СБУ. Факт аварії підтвердили, проте закликали колишнього політика не перетворювати ДТП на шоу.

"Автомобіль, за кермом якого перебував військовослужбовець СБУ, потрапив у ДТП з участю колишнього народного депутата. У разі доведення вини та після ухвалення відповідного судового рішення, водій обов’язково понесе відповідальність, передбачену законом. СБУ проведе внутрішню перевірку дій свого співробітника для прийняття дисциплінарних рішень.

При цьому звертаємо окрему увагу на неприпустимість дій екснародного депутата, котрий усіляко намагався спровокувати військовослужбовців", — зазначили в СБУ.

У СБУ також повідомили, що на місце події були викликані представники патрульної поліції для фіксації усіх обставин інциденту.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також