"Leopolis Jazz Fest 2020" скасували: подробиці

golovna-2
golovna-2

Найбільший український фестиваль джазової музики «Leopolis Jazz Fest», що мав відбутись 26-30 червня у Львові, скасували через пандемію коронавірусу.



«Друзі, нам би так хотілося зустрітися з вами в кінці червня у Львові на «X Leopolis Jazz Fest», але у зв’язку з ситуацією, що склалася у світі, ми змушені прийняти відповідальне рішення і перенести фестиваль на наступний рік», — йдеться в заяві організаторів «Leopolis Jazz Fest», опублікованій 24 квітня.

Згідно з повідомленням, у 2021 році «X Leopolis Jazz Fest» відбудеться 24-28 червня. Зараз ведуться переговори з музикантами. Організатори сподіваються, що практично вся програма 2020 року буде реалізована у 2021 році.

«Шкода, що фестивалю доведеться чекати ще рік, але це єдине можливе рішення в умовах пандемії. Маємо й гарні новини — до нових дат «Leopolis Jazz Fest у 2021» році плануємо закінчити реконструкцію стадіону для регбі, який є частиною Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького та найбільшим майданчиком для безкоштовного перегляду концертів фесту. З 2021 року це буде не тільки сучасний стадіон, а й найзручніша пікнікова зона джазового фестивалю», — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.


Нагадаємо, що цьогорічний ювілейний десятий «Leopolis Jazz Fest» мав відбутися 26-30 червня.

varta1.com.ua: Новини