Ліг спати і вранці викликав поліцію: на Львівщині чоловік до смерті забив знайомого

Конфлікт виник під час застілля

У понеділок, 3 червня, у Львівській області чоловік завдав чисельних ударів руками та ногами у різні ділянки тіла своєму знайомому, який прийшов до нього в гості. Внаслідок побиття, останній помер на місці. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

«3 червня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 42-річного жителя міста Трускавець про те, що прокинувшись зранку, він виявив у своєму будинку тіло чоловіка без ознак життя», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили особу загиблого – місцевого мешканця віком 47 років, на тілі якого були виявлені чисельні травми.

Відомо,  що тієї ночі загиблий перебував в гостях у свого знайомого. Чоловіки розпивали спиртне і між ними виник конфлікт, під час якого господар завдав гостю чисельних ударів руками та ногами у різні ділянки тіла, спричинивши травми, від яких той помер. Після скоєного зловмисник заснув, а зранку, прокинувшись, виявив тіло знайомого на підлозі та зателефонував у поліцію.

Правоохоронці затримали чоловіка. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Раніше повідомляли: у Львівській області чоловік вбив знайомого сапкою та палицею

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також