Лікарі повідомили, як почувається 9-річний хлопчик, який постраждав разом з сім’єю в ДТП на Львівщині (ФОТО)

Лікарі дякують усім небайдужим, хто відгукнувся на допомогу

9-річний Андрійко, якому мешканець міста та області здавали кров для операції, почувається значно краще. Щасливу новину повідомили сьогодні у Перше територіальне медичне об’єднання міста Львова.

Хлопчика разом із 5-річним братиком Владиком уже перевели із реанімації до травматологічного відділення.

Нагадаємо, хлопчики потрапили до нас в лікарню минулої неділі. У Самборі на них з батьками на тротуарі наїхав автомобіль.

Тоді Влад отримав важкий забій головного мозку, а його старший брат Андрій — перелом обох ніг.

«Андрійка уже прооперували. Ушкоджені кістки йому стабілізували за допомогою спеціальних імплантів, тобто виконали металоостеосинтез. Нині лікарі спостерігають позитивну динаміку. Якщо все буде добре, за місяць він зможе ходити самостійно.

Стан Владика теж поліпшився. Він приймає препарати для покращення мозкового живлення та поки перебуватиме у гіпсі. Наступного тижня діти вже поїдуть додому», — повідомили у лікарні.

У лікарні щиро дякують усім небайдужим за допомогу, за чуйність до чужої біди. Завдяки донорам хлопчик іде на поправку.

«Від імені батька хлопчиків Володимира і від усіх медпрацівників подякувати за ваші слова підтримки та донорську кров із рідкісною IV (-) групою, яка була необхідною для операції Андрійкові.  Операцію давно виконали, а до нас досі телефонують небайдужі люди і бажають здати кров для дитини. Це дуже цінно для нас. І якщо Андрійкова донорська кров уже не потрібна, то щодня до нас привозять критичних пацієнтів, які без неї не впораються», — додали в лікарні.

Якщо ви бажаєте їх підтримати, запис на донацію за телефоном: 0660180919 або 0671180919

Нагадаємо, 23 cічня, о 21:30 год, на автодорозі “Львів–Самбір–Ужгород”, поблизу міста Самбір, сталася дорожня-транспортна пригода. Водій збив на тротуарі чотирьох людей, у тому числі дітей. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також