Лікарі повідомили, як почувають себе постраждалі у вчорашній масштабній автотрощі у Львові (ВІДЕО)

Життя людей врятувало те, що всі вони були пристебнутими ременями безпеки.

Фото Варта 1

Люди, які постраждали вчора у дорожньо-транспортній пригоді у Львові по вулиці Городоцькій були відвезені до лікарні. Про їх стан розповіли у пресслужбі  Першого ТМО Львова, пише «Вголос».

Семеро людей, троє з яких — працівники поліції, потрапили до травматології  Лікарні швидкої допомоги Першого медоб’єднання Львова.

За словами завідуючої відділенням невідкладної медичної допомоги Першого ТМО Львова Ірини Мельник, всіх оглянули лікарі та провели рентгенівське обстеження.  

«Двох осіб госпіталізували. Але травми не важкі. То ж їх сьогодні виписують», — повідомила в коментарі лікарка.

Вона додала, що у всіх постраждалих — гематоми, забої грудної клітини та інші не важкі травми. А їхні життя врятувало те, що всі вони були пристебнутими ременями безпеки.

Нагадаємо, автозіткнення чотирьох автомобілів відбулося 27 січня на вулиці Городоцькій у Львові. Мікроавтобус, який вилетів на дорогу з одностороннім рухом

Згодом стало відомо, що він віз з Карпат до Львова десять людей — троє з них зазнали травм. За інформацією медиків, постраждали також водій одного з легковиків, троє поліцейських та затриманий, що перебували в службовому авто.

Додамо, що у пресслужбі поліції Львівської області повідомили, що в загальному постраждало семеро людей з різними травмами.

Момент ДТП потрапив на відеореєстратор.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також