Лікарі розповіли про стан 22-річної дівчини, яку важко поранив солдат Рябчук (ВІДЕО)

Дівчину очікує операція

Фото Фейсбук, Жанна Шарова

Постраждала у стрілянині в Дніпрі 22-річна Жанна Шарова прийшла до тями. Про її самопочуття розповів головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечнікова Сергій Риженко у сюжеті «Україна 24».

Зазначається, що Шарова — найважча постраждала, оскільки в дівчину солдат вистрелив тричі. Вона перебуває на апараті ШВЛ.

Дівчині перелили понад чотири літри донорської крові.

За словами медика, дівчину готують до чергової тривалої та серйозної операції. У лікарні Мечникова проходить донорський день, де всі охочі можуть здати кров для постраждалих. Вже записалося близько сотні людей.

Завдяки переливанню крові та зусиллям лікарів дівчині вдалося підняти гемоглобін майже до 90, що є практично нормою. Крім того, її очікує операція зі стабілізації хребця, через який вийшла куля.

Інші поранені — двоє хлопців будуть переведені із реанімації у відділення. Ще один чоловік поки що важкий, але його стан стабільний.

Нагадаємо, що 27 січня, о 03 год 40 хв, на території Південного машинобудівного заводу «Южмаш» у Дніпрі сталася трагедія.

П’ятеро постраждалих під час розстрілу людей, який влаштував нацгвардієць Артем Рябчук потрапили до лікарні. Серед постраждалих — 22-річна дівчина.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також