Лікарні Мостиського району отримали кисневі концентратори від компанії «МДП»

Фото_Мостиська_новость_2
Фото_Мостиська_новость_2

Обладнання надане у рамках програми корпоративної соціальної відповідальності компанії у регіонах присутності.

Мостиська міська лікарня та Судововишнянська лікарня отримали нові кисневі концентраторі від компанії «МСД», обладнання передали медикам 23 грудня, з участю голови Мостиської РДА Любомира Теофільовича Галева.

Представник компанії «МДП» Степан Цапар зазначив, що обладнання є актуальним, особливо під час другої хвилі коронавірусу. «Для нас дуже важливо мати можливість надавати допомогу медичним закладам там, де вона необхідна, і насамперед у регіонах нашої присутності. Це внесок компанії «МДП» у запобігання поширенню коронавірусної інфекції та забезпечення соціальної стабільності в Мостиському районі»,заявив він.

Очільник Мостиської РДА висловив вдячність компанії та зазначив, що рішення почати роботу у районі позитивно позначиться на економічному житті регіону: «Я радий, що інвестори заходять до нас, бо це будуть податки і робочі місця, і це перший крок інвестора». Любомир Теофільович Галів зазначив, що було прийнято рішення розподілити концентратори між лікарнями м. Мостиська, куди доправили 2 апарати, та м. Судова Вишня, де буде 1 новий концентратор.

Важливість обладнання у стратегії боротьби з коронавірусною хворобою у районі відзначили також представники медичної спільноти.

Нагадаємо, поки в Україні та світі триває пандемія коронавірусу. У зв’язку з тривалим зростанням кількості хворих Уряд прийняв рішення запровадити карантинні заходи в Україні з 8 по 24 січня.

varta1.com.ua: Новини