Людей, чиє житло постраждало від обстрілів, поселять до модульного містечка на вул.Пулюя

Також понад 20 готелів міста зголосились допомогти постраждалим

Мешканці, чиє житло знищили ранкові російські атаки, матимуть змогу поселитися сім'ями у модульному містечку. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Прийнято рішення про розконсервування модульного містечка на вул. Пулюя. Ми готуємось поселяти людей. Оскільки там майже два роки ніхто не жив, то ми мусимо перевірити всі комунікації, запустити електропостачання, підготувати житлові модулі та кухню. Всього містечко вміщає 320 людей, але оскільки воно складається з житлових модулів, де є два двоярусних ліжка, то можемо селити сім’ями. Відтак ми готові прийняти 70 сімей», – розповів Володимир Головатий, директор Центру соціальної підтримки Львівської міської ради.

Розконсервування містечка розпочали ще вранці, вже підготували перші 20 модулів і поступово готують наступні.

Також понад 20 готелів міста зголосилися прийняти людей на перший час.

Читайте також: Бізнесменів закликали допомогти відновити будинки у Львові, які 4 вересня постраждали через російську атаку

«Люди можуть залишитись на кілька днів у львівських готелях або хостелах, які зголосились прийняти людей, що залишились без житла, допоки ті не вирішать побутові питання переїзду до родичів чи оренди помешкання», – зазначила Христина Лебедь, керівниця управління туризму Львівської міської ради.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також