«Лізо, пробач нам»: у центрі Севастополя намалювали графіті пам’яті вбитої росією 4-річної вінничанки (фото)

Напис «Лізо, вибач нас» розмістили на видному місці на щиті банкомату, що не функціонує

Фото: "Крим.Реалії"

У центрі Севастополя, на вулиці Велика Морська, невідомі влаштували імпровізований меморіал на згадку про загиблу під час ракетного обстрілу Вінниці дитину.

Фото: "Крим.Реалії"

Про це інформує «Крим.Реалії».

Напис «Лізо, вибач нас» («Лиза, прости нас») розмістили на видному місці на щиті банкомату, що не функціонує. Поруч намалювали ракету, що падає на землю. На виступ поставили пластикову склянку з квіткою.

Фото: "Крим.Реалії"

Після початку активної фази воєнної агресії Росії проти України антивоєнні заклики з’являлися у Севастополі неодноразово.

На паркані військової установи на проспекті Острякова невідомі написали великими літерами «Ні війні». Гасло проіснувало тривалий час, декілька днів тому його зафарбували.

У сквері на вулиці Героїв Севастополя на лаві написали антивоєнні заклики. Тоді комунальники також зафарбували написи.

У квітні невідомі у парку Перемоги облили червоною фарбою пам’ятний камінь із написом «Севастопольським добровольцям, які загинули за «русскій мір». Камінь «відмили».

15 липня в центрі Севастополя рано-вранці було помічено дві листівки «Крим — Україна» у синьо-жовтих тонах. Листівки від стіни віддерли двірники.

На парканах Севастополя, де місцеві неформали зазвичай малюють зображення у стилі графіті, також є написи українською мовою та символічні антивоєнні зображення.

Як повідомлялось раніше, у Криму невідомі розповсюджують листівки російським загарбникам з погрозами: «Ми знаємо хто ти і де ти живеш...».

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також