ЛМР ухвалила зміни щодо розташування МАФів у місті

Сьогодні на сесії Львівської міської ради прийнято ухвалу «Про внесення змін до ухвал міської ради від 02.03.2017 № 1568, від 27.04.2017 № 1888 та від 29.06.2017 № 2257» із зауваженнями та змінами. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.



Ухвалу прийнято з метою врегулювання діяльності у сфері розміщення та функціонування тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного призначення для здійснення підприємницької діяльності у м. Львові.


Відтак, внесені зміни у зв’язку із зміною замовників (власників) тимчасових споруд, з технічними помилками, із зменшенням площ тимчасових споруд, із збільшенням площ тимчасових споруд, із зміною адреси тимчасової споруди, з вилученням тимчасових споруд з Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд тощо.


Як повідомили в управлінні регулювання забудови департаменту містобудування Львівської міської ради, управління здійснює формування електронної бази даних, основаної на цифрових планах, розроблених спеціалізованими організаціями на замовлення власників тимчасових споруд та містобудівного кадастру. Зараз разом із наданням листів-висновків про можливість подальшого розміщення тимчасових споруд, управлінням задоволено 696 звернень, що складає 41% від загальної кількості тимчасових споруд, яким продовжено термін здійснення підприємницької діяльності. Відповідно, найбільше число звернень для отримання оформлення вказаних документів очікується на жовтень-грудень 2017 року.


Відтак, необхідно продовжити такі терміни:



  • укладання договорів на право тимчасового користування окремими конструктивними елементами благоустрою для розміщення тимчасових споруд суб’єктам підприємницької діяльності до 31.12.2017;

  • приведення всієї необхідної документації на розміщення тимчасових споруд відповідно до законодавства України та отримання паспортів прив’язки тимчасових споруд до 01.05.2018;

  • -виготовлення департаментом містобудування Львівської міської ради нової Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у м. Львові у вигляді набору гео-просторових даних містобудівного кадастру м. Львова з точністю визначення зон, що обмежують розташування тимчасових споруд та місць розміщення тимчасових споруд, на топографо-геодезичній основі масштабу М1:2000 до 01.09.2018.


Додаток 1


Додаток 2


Додаток 3


varta1.com.ua: Новини

Коментарі