Лукашенко нарешті розповів, звідки на білорусь «готувався» напад (ВІДЕО)

Картопляний диктатор цього разу мапи не приніс

Самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко нарешті розкрив «таємницю», звідки на білорусь «готувався» напад, проте карту не приніс.
«Бульбофюрер» також визнав, що російські військові зайшли на Україну з території білорусі, які нібито в той час були на «військових навчаннях». 

Про це білоруський диктатор розповів у інтерв’ю провладному виданню «Пул Первого».

«Для чого розгорнули на кордоні чотири дивізіони. Чому? Чому ви націлилися проти нас. І ми зараз бачимо, що по нас завдали б удару ті удари. Там було дві позиції, по-моєму, там була «Точка-У», а це понад 120 км. Росіяни завдали ударів своїми ракетами, нібито «Іскандерами», я не пам’ятаю, для того, щоб убезпечити свої підрозділи. І тоді вони ввели 20 тис своїх солдатів з території білорусі, які були на навчаннях. Це був Східний округ, навіть не Західний. Це були військові з Іркутська та Далекого Сходу. Вони були вимушені ввести їх туди (в Україну — ред.). Ось чому з нашої території», — виправдався Лукашенко.

Самопроголошений президент РБ вкотре підтримав росію в агресії та виправдав її напад на Україну. Окрім цього, лукашенко визнав, що він є агресором, але, на його думку, «меншим, ніж НАТО». 

«Я підримую росію в тому, що вас випередили. Якби військові РФ проморгали цей момент, вони були б вимушені зустріти масований удар з боку військ НАТО, не України. Зараз не Україна воює. Там воюють найманці. Так ви ще більші агресори, ніж я. Ви, НАТІвці, більші агресори, ніж білоруси», — заявив Лукашенко.

Нагадаємо, у ДПСУ повідомили актуальну інформацію про білорусь.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк