Лукашенко погрожує повним знищенням України

Він хоче мирні переговори

Олександр лукашенко заявив, що президент України Володимир Зеленський має зупинитися та піти на мирні переговори з країною-агресором росією, якщо хоче уникнути величезних жертв та повного знищення України. 

«Все в руках України. Не тому, що я хочу зіпхнути цю тему на Зеленського та Україну. Справді, всі зараз у руках України. Якщо вони не хочуть загибелі — до того ж у величезній кількості — людей. Складно, важко, але треба зупинитися, треба це припинити, бо далі буде повне знищення України... Це не те, що Путін говорив якось задовго до «операції», що це загрожуватиме втратою державності — це буде знищення України. Треба зупинитися».

Лукашенко також заявив, що під час Другої світової війни загинуло 30 мільйонів людей, але зараз «ніхто про це і не згадує», а з Німеччиною «готові не просто розмовляти, а співпрацювати та дружити».

Він упевнений, що так само буде і зі стосунками з українцями, а країна-агресор та її сателіти «напевно, зможуть пояснити навіть зараз українському народові, що сталося».

Тема подій в Україні була побіжно порушена на саміті ОДКБ, що пройшов напередодні, але нібито це не було головною темою зустрічі лідерів держав-членів організації.

Нагадаємо, ЗМІ опублікували три варіанти дій лукашенка у війні з Україною.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт