лукашенко погрожує початком Третьої світової війни

Пожалівся, що його хочуть вимкнути з політичного порядку денного

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко погрожує, що якщо хтось нападе на РБ, то розпочнеться Третя світова війна. Про це повідомляє БЕЛТА.

"Хочу попередити наших супротивників, наших суперників. І тих, хто не розуміє ще. Не треба це робити. Напад на Білорусь – це третя світова війна", - наголосив він.

Лукашенко, також, розповів про плани Заходу з подачі Литви "вимкнути його з політичного порядку денного".

"Від біглих. Їм не терпиться вивести з арени політичних дій Президента Білорусі. Домовилися про те, що Литва, як це було напередодні або в перші дні спеціальної військової операції Росії в Україні, ініціює у міжнародному кримінальному суді в Гаазі розгляд білоруського питання. Мета - притягти Президента Білорусі до відповідальності та вимкнути його з порядку денного.

Як вони пишуть, щоб Президент Білорусі, якщо розпочнуться мирні переговори в Україні, не зміг брати участь у цих переговорах. Вони знають, що ми вимагаємо, щоб під час укладання мирного договору в Україні було дотримано інтересів Білорусі. Там вони не бачать нашого представництва", - розповів Лукашенко.

"Я хочу, щоб вони почули сьогодні, з цієї високої трибуни, ми знаємо про всі задуми. І нічого у них не вийде. Вони не зможуть ще раз повторити те, що було у 2020 році. Ми - люди, які вміють отримувати уроки з минулого", - наголосив він.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі