Львів накриє густий туман, синоптики попереджають про похолодання і магнітні бурі

В західній частині України 11 вересня локальні дощі

Синоптики прогнозують густий туман вночі та вранці 11 вересня у Львові.

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що завтра, 11 вересня, вночі та вранці по місту буде туман, видимістю 200 – 500 м. Водіїв та пішоходів закликають бути обачними під час руху.

За даними синоптиків, 11 вересня передбачається істотне посилення магнітної активності Землі.
«За прогнозами, завтра передбачається істотне посилення магнітної активності Землі, простіше кажучи - магнітні бурі! Тримайте десь неподалік свої улюблені "нурофени" чи "цитраноми" про всяк випадок», зазначає синоптик Наталка Діденко.

Вона повідомляє, що завтра у більшості областей України переважатиме суха та дуже тепла погода, вдень +25+30 градусів.

Проте в західній частині України 11-го вересня є ймовірність локальних дощів та буде свіженько, не вище +18+23 градусів.

Та ввечері у середу на Одещині можливі дощі, навіть із грозами.

У Києві молоде бабине літо йде за графіком - завтра буде сухо та +27 градусів, а вже 12 та 13-го вересня у столиці пройдуть дощі. Хоча на температурний режим опади особливо не вплинуть, тепла погода й надалі переважатиме.

«Багато дощів найближчим часом не обіцяю, більше вологи припадатиме на західні області України, проте 12-13 вересня дощі очікуйте повсюди в Україні.

Поки що й так всього багато - магнітні бурі, холод на заході, спека на сході та в центрі, загальна дощова перспектива у четвер та п'ятницю, відповідно, стрибки атмосферного тиску», зазначає Діденко.

 

 

 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також