Львів попрощався з Денисом Гузнером, Орестом Смиком та Наталією Депою (ФОТО)

Вічна пам'ять!

Сьогодні, 13 липня, Львів попрощався з трьома Героями: Наталія Депа, Денис Гузнер, Орест Смик захищали Україну від російських окупантів. Про це пише Варта1.

Чин похорону Наталії Депи, Дениса Гузнера, Ореста Смика відбувся о 15:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла.

Фото: Варта1

Біографічні довідки Героїв

">

Денис Гузнер (05.02.1993-09.07.2023) Львівʼянин.

Навчався у середній загальноосвітній школі №65 міста Львова. Закінчив Вище професійне училище №20, вищу освіту здобув на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка.

У мирний час працював приватним підприємцем. Був талановитим кухарем. Разом із друзями захоплювався компʼютерними іграми, де у змаганнях здобував призові місця, вміло ремонтував компʼютери та електроніку.

Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. За особисту мужність та виконання бойових завдань у «гарячих» точках фронту був нагороджений численними відомчими відзнаками.

У Дениса Гузнера залишилися мама, дружина та брат.

">

Орест Смик (17.12.1984-04.07.2023) Уродженець села Дмитровичі Мостиського району Львівської області.

Навчався у комунальному закладі Львівської обласної ради «Червоноградська загальноосвітня школа-інтернат». Здобув технічну освіту у Державному навчальному закладі «Ставропігійське вище професійне училище міста Львова» за спеціальностями «столяр-будівельний» та «столяр-виробник декорацій».

Працював на будівництві різноробочим. Захоплювався спортом та риболовлею. 

Із початком повномасштабного вторгнення добровільно став на захист Батьківщини у складі військової частини А4821 Збройних Сил України.

В Ореста Смика залишилась мати, брат, сестра та інші родичі.

">

Наталія Депа (01.09.1992-09.07.2023) Львів’янка.

Закінчила середню загальноосвітню школу №1 міста Львова. Вищу освіту здобула у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Зенововича Ґжицького за спеціальністю «Лікар ветеринарної медицини». Здобула другу вищу освіту за фахом «Лікар-косметолог».

Займалась підприємницькою діяльністю у сфері косметології, створила приватну клініку і була її керівницею.

Із початком повномасштабного російського вторгнення разом із батьком добровільно стала на захист Батьківщини та приєдналася до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Виконувала бойові завдання з порятунку побратимів на східному напрямку.

У Наталії Депи залишилися мати, батько та рідний брат, який у званні офіцера продовжує боронити рубежі держави у складі Державної прикордонної служби України.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі