Львів попрощався з Тарасом Бобаничем, загиблим командиром 2-го батальйону ДУК «Правий сектор» (ФОТО)

Новітній Герой загинув в бою з окупантами.

У Львові та області сьогодні, 13 квітня, провели в останню путь загиблих на російсько-українській війні новітніх Героїв. Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

«У Стрию та Львові рідні, близькі, побратими та громадськість востаннє проводжали Тараса Бобанича (Хаммера), загиблого командира 2-го батальйону ДУК «Правий сектор». Прощання відбулося в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові, а поховали Героя на Личаківсьому кладовищі», — йдеться у повідомленні.

Тарас Бобанич — легендарний націоналіст, воїн, який загинув у бою під Ізюмом, звільняючи Україну від окупантів.

Додамо, що з 2014 року Тарас Бобанич воював проти окупантів у складі ДУК «Правий сектор». Брав участь у бойових діях у складі 1-ї окремої штурмової роти ДУК ПС.

В 2019 році друг Хаммер став заступником Командира ДУК ПС з питань діяльності резервних підрозділів. А в 2020 році був обраний членом Проводу Національно-Визвольного Руху «Правий сектор».

Тарас Бобанич очолив 2-й окремий батальйон ДУК ПС після повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Стрийська громада також сьогодні попрощалася з Сергієм Тимчієм та Іваном Мартичем, у Новояворівську провели в останню путь Олександра Гошка, у Жовкві — Олександра Ткаченка. Новояричівська громада віддала шану Дмитру Яремківу.

Щирі співчуття рідним та близьким наших воїнів.

Фото: Львівська обласна рада

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також