Львів вшанував загиблих захисників України на Личаківському кладовищі (ФОТО, ВІДЕО)

Вшанували пам’ять Героїв усіх часів, які загинули, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України

Сьогодні, 24 серпня, у День Незалежності України на Личаківському кладовищі у Львові вшанували пам’ять Героїв усіх часів, які загинули, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України. Про це пише Варта 1

На заході були присутні керівництво Львівської обласної військової адміністрації, Львова, представники військових та силових структур, родини учасників російсько-української війни та родини Героїв Небесної Сотні, мер Львова Андрій Садовий, політики, громадські активісти Львова.

Фото: Варта1

Учасники заходу поклали квіти та лампадки до могил на Марсовому полі, на полі почесних поховань № 67 та на полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища.

 Після чого усі присутні виконали Державний Гімн України.

Читайте також:  день Незалежності України, її 32 річницю відбулося вшанування пам’яті полеглих Героїв України на Личаківському кладовищі.

Згодом провели екуменічну панахиду та спільну молитву за Незалежність України.

Опісля відбулося проходження роти почесної варти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Додамо, що Україна уже другу річницю незалежності змушена переживати в умовах війни, спричиненого повномасштабним вторгненням рф на територію нашої держави. Кордони держави в буквальному розумінні ціною життя захищають тисячі мужніх новітніх Героїв.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також